Hieronder staan openbare optredens en workshops. Veel voorstellingen en workshops zijn besloten. Belangstellende uitkopers kunnen contact opnemen met Walter Roozendaal, wanneer zij een besloten voorstelling (zoals een schoolvoorstelling) zouden willen bezoeken. Eerdere schooljaren gaf Walter Roozendaal bijvoorbeeld schoolvoorstellingen voor Fluxus op alle scholen in Purmerend, en optredens voor Cultuur Primair in Alkmaar en voor Kunst en Cultuur in de School in de Haarlemmermeer.

Warme Winterse Vertellingen op Nieuwjaarsdag

woensdag 1 januari 2020
14.00 uur
Het Kruithuisje, Alkmaar
Walter Roozendaal - Muze Muzette

Wonderlijke verhalen met wonderlijke melodieën: Walter Roozendaal speelt ze en de muziek vertelt ze mee.

Op deze nieuwjaarsmiddag komt een verhalenverteller naar het Kruithuisje. Met verhalen en muziek voor alle leeftijden uit vele windstreken.
Kom langs, en of je als toevallige voorbijganger een paar verhalen hoort of juist heerlijk de hele voorstelling blijft zitten: voel je welkom bij het Kruithuisje!

Walter: ‘Tachtig paar wijdopen ogen, ademloos genietend - aan zo'n publiek is het heerlijk verhalen vertellen. Samen met mijn accordeon, die je verleidt tot luisteren in nog diepere aandacht. Met verhalen over het Jiddische jongetje met zijn geit in de sneeuw, het Russische moedertje in het winterse bos, de schlemiel die de kou te slim af denkt te zijn --- een bonte stoet bijzondere figuren komt tot leven en trekt voorbij. Sommige verhalen zijn van lang geleden, andere zijn gloednieuw, en allemaal hebben ze aan jong en oud iets te bieden.’

Kruithuisje, Clarissenbolwerk 1, 1811 GX Alkmaar, tel: 06 17 73 08 83, www.kruithuisje.nl
De toegang is gratis - maar laat je niet weerhouden om een kopje koffie of wat anders te nemen!